Меню
Меню

ЦЕНИ

Всички цени на продукти, предлагани чрез електронния магазин happydreams.bg („Сайта”) на Хапи Дримз ЕООД, с адрес: гр. София 1700, бул. „Н. Габровски” 90, са крайни продажни цени, валидни само в рамките на деня, в който е била заявена поръчката. Всички цени на продуктите са посочени в лева и включват ДДС. Happydreams.bg си запазва правото при необходимост да променя цените на представените в сайта продукти по всяко време. Купувачът заплаща цената, актуална към момента на сключване на договора. В случай на допусната техническа грешка в сайта, happydreams.bg има право да откаже изпълнението на поръчката и не дължи други обезщетения на купувача освен възстановяване на сумите, платени от него (ако има такива). Намалените цени в сайта се обозначават чрез поставянето на новата цена до старата, която е зачертана. Ако не е посочен срок за валидност на намалението, счита се че намалената цена важи до изчерпване на наличните количества, но не по-дълго от 1 месец или 6 месеца (при условията по чл.66, ал. 2 от ЗЗП).

ДОСТАВКА

Доставката е безплатна до първа входна врата.

МЕХАНИЗЪМ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ОНЛАЙН ПОКУПКА

  • Регистрирация като клиент или гост;
  • Избирате стока (и) и количество;
  • Избиране на метод за доставка (или попълвате адрес за доставка);
  • Опция за „Забележка";
  • Натискате бутон “Поръчай“;
  • Избирате метод на плащане (наложен платев, банков път);

При заплащане с карта:

  • Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта;
  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ ПО ТЕЛЕФОНА

Всички продукти, поръчани чрез Сайта, които в момента на заявяване на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес (в електронната заявка или по телефон) в сроковете посочени по-долу (Срок на доставка), които текат от получаването на изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, пред служител на happydreams.bg След натискане на бутона „Завършете поръчката” в Сайта ще получите писмо с информация за Вашата поръчка по електронната поща, която сте попълнили. Трябва да очаквате и телефонно обаждане от служител на happydreams.bg, в рамките на 24 часа от заявяване на поръчката, в работно време; от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа. С това обаждане ще бъдете още веднъж изрично информирани за крайната продажна цена на поръчания чрез Сайта продукт, сроковете на доставка и за наличността на продукта, с цел избягване на всякаква неяснота или заблуждение. Договорът за покупко-продажба на продукта се счита за сключен само след изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон.

ОТКАЗ ОТ ЗАЯВЕНАТА ПОРЪЧКА

По време на телефонния разговор със служителя на happydreams.bg, който се е свързал с Вас, можете да се откажете от заявената чрез Сайта поръчка, като ясно и изрично изразите това свое желание. Отказът може да бъде направен и преди получаване на обаждането за потвърждение, пред служител на happydreams.bg на телефон: 0700 88 122 или по електрона поща: [email protected]

ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ

Възможно е продуктът, който сте заявили да е изчерпан към момента на заявяване на поръчката. В такъв случай Вие ще получите обаждане по телефон, най-късно до изтичането на следващия работен ден, с конкретна информация от служител на happydreams.bg за евентуално необходимото удължаване на срока за доставка или ако продуктът е напълно изчерпан - с възможност веднага да се откаже от заявената поръчка.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки