Меню
Меню

Доставка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА СОФИЯ ПРИ ПОКУПКА ОТ ВЕРИГА МАГАЗИНИ HAPPY DREAMS

Възможност за избор на часови диапазон при доставката по ваш избор! Спазване на добри хигиенни норми при внасяне на матрака в жилището! 
Ние бихме искали да превърнем покупката на матрак в приятна емоция, която не ви затруднява с нищо. Отделете време спокойно да изберете най-подходящия за вас матрак, а ние ще се погрижим за всичко останало.
Попитайте консултантите в нашите магазини за повече информация относно часовите диапазони на доставка.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ НАД 100лв!

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени за Ваша сметка при поръчка до 100 лв. и безплатно при поръчка над 100 лв. чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес. Стойността на доставката на продукта/продуктите зависи от разположението на населеното място, в посоченият от Вас адрес и от теглото /обема на продукта (общото тегло и обем на продуктите). При потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени от нашите консултанти за точната сума на куриерската услуга. Информация за характеристиките на продуктите можете да откриете в описанието на всеки продукт в Сайта.
 • При свързване с Вас по телефон и за извършване на доставката ще използваме данните за контакт, предоставени от Вас при заявяване на поръчката или по телефон.
 • Ние се стремим да доставим продуктите Ви възможно най-бързо!
 • Ако продукта, който желаете го имаме в наличност, ние ще Ви го доставим до 3 работни дни за територията на София и до 5 работни дни на територията на Република България, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна по посочения по-горе начин.
  Ако продукта не е наличен, ще бъдете уведомени допълнително от нашите консултанти за точната дата на доставка.
 • Получаване на стоката:
  - Стоката се предава на клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на клиента. При предаване на стоката клиентът или третото лице подписва придружаващите я документи. В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, happydreams.bg се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема и всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението за повторна доставка. 
  - При получаване на пратката, клиентът следва да провери съдържанието на пакета за съответствие на изпратената стока с подадената заявка. С подписването на разписката за приемане на стоката, клиентът потвърждава, че е получил стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката към happydreams.bg.
 • При констатирани нарушения във външния вид на стоката, клиентът следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.
 • При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия или да възстановим заплатената от клиента стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката happydreams.bg може да предложи отремонтиране на стоката (в случаите, когато това е възможно) при съответното заплащане, за което клиентът предварително трябва да потвъди своето съгласие.
 • При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба според условията на чл. 112 (1) от ЗЗП клиентът има право да предяви рекламация, като поиска от доставчика да приведе стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай клиентът може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната й с нова, освен ако това е невъзможно или избраният от него начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки