Меню
Меню

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни

  • Начало
  • Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни

В качеството ми на субект на лични данни и при условията на Общия регламент за защита на личните данни, подписвайки настоящата декларация, се съгласявам че предоставям личните си данни (а именно три имена, телефон и електронен адрес)  на администратора Happy Dreams (“Хапи Дримз“ ЕООД – пълната информация за администратора може да намерите в секция КОНТАКТИ).

                Съгласявам се личните ми данни да бъдат съхранявани и обработвани за  изпълнение на договор за закупена стока или поръчана услуга и за получаване на съобщения относно нови продукти и промоции, покани за участие в игри и други събития.

Запознат/а съм, че личните ми данни ще бъдат обработвани от Администратора за период, необходим за изпълнение на преддоговорното или договорно отношение между мен и Хапи Дримз ЕООД, а след това за по-краткото от: 1) предвидения период за съхраняване на договорни документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство на Република България или 2) периода от 10 години.

Информиран/а съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време като го заявя на адрес Упражни правата си!, след което личните ми данни ще бъдат изтрити. Информиран/а съм също, че искането ми може да не бъде удовлетворено, ако същото противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес. Съзнавам, че оттеглянето на съгласието ми по-късно няма да засегне законосъобразността на обработването, основано на даденото сега съгласие.

Заявявам, че ще уведомявам Администратора писмено при всяка промяна на личните ми данни в срока на обработване.

Запознат/а съм, че на сайта на Администратора www.happydreams.bg е качена Политика за поверителност във връзка със защита на личните данни (Privacy Policy), съдържаща всички аспекти на обработката на личните ми данни от Администратора и правата, които имам във връзка с тази обработка.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки