Меню
Меню

Усещане за лукс в Гранд Хотел Милениум София

Усещане за лукс в Гранд Хотел Милениум София

"Нашата мисия винаги е била качествен сън. Това всъщност означава грижа за здравето и комфорта по време на така важните часове за релакс и почивка. Вярваме, че нашите матраци ще допринесат за цялостното преживяване в Гранд Хотел Милениум София"

Новооткритият 5-звезден Grand Hotel Millenium Sofia впечатлява със своята перфектна локация на едно от ембеламитчнити места в София, елегантност и стил.

За комфорта и качеството на съня на гостите си, хотелът избра Happy Dreams за свой партньор при обзавеждането на 400-те луксозни стаи.
Във всяка от тях посетителите на хотела ще се насладят на здравословен сън и пълноценен релакс. Матраците модел  Джъмбо Империал Плюс, произведени по хибридна технология, предлагат перфектна опора и разточителен лукс със своята премиум височина от 30 см.

Продуктите на Happy Dreams допринасят и за финалните щрихи в обзавеждането на стаите. Тапицираните спални са в хармония с луксозния дизайн на интериора, а протекторите за матраци с Теncel гарантират добра хигиена и здравословна среда по време на сън.


Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Усещане за лукс в Гранд Хотел Милениум София

Усещане за лукс в Гранд Хотел Милениум София

Партньорството през годините „Нашата мисия винаги е била качествен сън. Това всъщност означава грижа за здравето и комфорта по време на така важните часо Партньорството през годините „Нашата мисия винаги е била качествен сън. Това всъщност означава грижа за здравето и комфорта по време на така важните часо 2020-12-15T16:26:00+02:00 Усещане за лукс в Гранд Хотел Милениум София

<p class="text-aligncenter"><span style="font-size: 12pt;"><span style="font-size: 13pt;"><em>"Нашата мисия винаги е била качествен сън. Това всъщност означава грижа за здравето и комфорта по време на така важните часове за релакс и почивка. Вярваме, че нашите матраци ще допринесат за цялостното преживяване в Гранд Хотел Милениум София"</em></span><em><span style="font-size: 13pt;"><br /><br /></span></em></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Новооткритият 5-звезден <span style="font-size: 14pt; color: #808080;"><strong><em><a href="https://grandhotelmillenniumsofia.bg/">Grand Hotel Millenium Sofia</a></em></strong></span><strong><a href="https://grandhotelmillenniumsofia.bg/"></a></strong> впечатлява със своята перфектна локация на едно от ембеламитчнити места в София, елегантност и стил.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">За комфорта и качеството на съня на гостите си, хотелът избра <strong><span style="font-size: 14pt; color: #808080;"><em><a href="https://happydreams.bg/">Happy Dreams</a></em></span>&nbsp;</strong>за свой партньор при обзавеждането на 400-те луксозни стаи.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><br /><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7471/files/image/blog-5fb672cfee9ae.jpg" /><br /></span><br /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Във всяка от тях посетителите на хотела ще се насладят на здравословен сън и пълноценен релакс. Матраците<strong> </strong>модел&nbsp; <span style="font-size: 14pt; color: #808080;"><a href="https://happydreams.bg/product/dvulicev-matrak-happy-dreams-djambo-imperial-plus"><em><strong>Джъмбо Империал Плюс</strong></em></a></span><strong><a href="https://happydreams.bg/product/dvulicev-matrak-happy-dreams-djambo-imperial-plus"></a></strong>, произведени по хибридна технология, предлагат перфектна опора и разточителен лукс със своята премиум височина от 30 см.<br /><br /><br /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7471/files/image/blog-5fb6708585513.jpg" /><br /><br /><br /></span><span style="font-size: 12pt;">Продуктите на Happy Dreams допринасят и за финалните щрихи в обзавеждането на стаите. Тапицираните спални са в хармония с луксозния дизайн на интериора, а <span style="font-size: 14pt;"><em><a href="https://happydreams.bg/page/category-protektori"><strong>протекторите за матраци</strong></a></em></span> с Теncel гарантират добра хигиена и здравословна среда по време на сън.<br /><br /><br /></span></p>

, , , , , ,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки