Меню
Меню

Какво трябва да знаем, когато избираме матрак?  

Какво трябва да знаем, когато избираме матрак?   

Когато ни предстои покупка на нов матрак, добре е да помислим за няколко важни неща, които оказват пряко влияние върху добрия сън. Отговорите на въпросите по-долу ще ни дадат правилния отговор какъв матрак да изберем.

  • Позата по време на сън – Как спим през по-голямата част от нощта - по корем, по гръб или на една страна? Въртим ли се често в опит да намерим удобна позиция за сън?
  • Общо здарвословно състояние и кондиция  -  Измъчват ли ни болки в гърба? Имаме ли препоръка от лекар да спим на твърд матрак?
  • Споделено легло – Колко голямо легло ни е необходимо? Притеснява ли ни предаването на движението, когато споделяме леглото си с друг?
  • Външен вид на матрака - Искаме ли матракът да има равна повърхност или бихме предпочели разкошно дълбоко капитонирано покритие?
  • Лични предпочитания за комфорт – Израстнали сме на матрак с пружини и отказваме да пробваме други видове матраци? Или се влюбихме в мемори пяната и никога не бихме пробвали други технологии?

Ето още няколко фактора, които да вземем предвид  - издръжливост, специални характеристики, възможност за пробване и реално гаранционно покритие.


Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Какво трябва да знаем, когато избираме матрак?  

Какво трябва да знаем, когато избираме матрак?  

Когато ни предстои покупка на нов матрак, добре е да помислим за няколко важни неща, които оказват пряко влияние върху добрия сън. Отговорите на въпросите Когато ни предстои покупка на нов матрак, добре е да помислим за няколко важни неща, които оказват пряко влияние върху добрия сън. Отговорите на въпросите 2021-06-18T18:13:51+03:00 Какво трябва да знаем, когато избираме матрак?   

<p><span>Когато ни предстои покупка на нов матрак, добре е да помислим за няколко важни неща, които оказват пряко влияние върху добрия сън. Отговорите на въпросите по-долу ще ни дадат правилния отговор какъв матрак да изберем.</span></p> <ul> <li><span> </span><span><strong>Позата по време на сън </strong></span><span>&ndash; Как спим през по-голямата част от нощта - по корем, по гръб или на една страна? Въртим ли се често в опит да намерим удобна позиция за сън?</span></li> <li><span> </span><span><strong>Общо здарвословно състояние и кондиция</strong></span><span> &nbsp;- &nbsp;Измъчват ли ни болки в гърба? Имаме ли препоръка от лекар да спим на твърд матрак? </span></li> <li><span> </span><span><strong>Споделено легло</strong></span><span> &ndash; Колко голямо легло ни е необходимо? Притеснява ли ни предаването на движението, когато споделяме леглото си с друг? </span></li> <li><span> </span><span><strong>Външен вид на матрака</strong></span><span> - Искаме ли матракът да има равна повърхност или бихме предпочели разкошно дълбоко капитонирано покритие?</span></li> <li><span> </span><span><strong>Лични предпочитания за комфорт</strong></span><span> &ndash; Израстнали сме на матрак с пружини и отказваме да пробваме други видове матраци? Или се влюбихме в мемори пяната и никога не бихме пробвали други технологии? </span></li> </ul> <p><span>Ето още няколко фактора, които да вземем предвид &nbsp;- издръжливост, специални характеристики, възможност за пробване и реално гаранционно покритие.<br /><br /><br /></span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки