Меню
Меню

3 неоспорими причини защо вашият матрак иска протектор

3 неоспорими причини защо вашият матрак иска протектор

Необходимостта от протектор за матрак сме свикнали да свързваме с бебета и малки деца у дома. Но всъщност истината е, че протекторът има универсално приложение – предпазва всеки вид матрак от бактериите и влагата, които тялото ни отделя по време на сън.

Протекторът е онзи практичен аксесоар, който удължава живота на матрака по възможно най-лесния и достъпен начин, докато ни осигурява качествен сън. Освен всичко друго, един памучен протектор за матрак ни носи и несравнимо усещане за мекота и комфорт.


Ето трите най-важни и неоспорими причини защо вашият матрак и вие искате протектор. Даваме ви ги ние и... НАСА.

ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ
Знаем колко е важен микроклиматът за постигането на качествен сън. Студено ни е през зимата, потим се през лятото – представете си, че тези напрягащи и досадни крайности могат да бъдат заменени от функционална „златна среда“. Постоянната и здравословна температура е напълно постижима благодарение на протектор за матрак от качествена тъкан.



Използвайки технологията Outlast, разработена от НАСА, в комбинация с естествен памук, силно абсорбиращ и дишащ, испанският бранд Velfont създава протектори за матрак от „интелигентна“ материя, която реагира активно и изгражда зона на температурен комфорт. Това става чрез специални микрокапсули, които съхраняват излишната топлина, докато температурата на тялото спадне, и я освобождават, когато това е необходимо.

През топлите сезони терморегулиращият протектор за матрак забавя повишаването на температурата на тялото, намалявайки изпотяването. В студените нощи балансира температурата на тялото, запазвайки топлината. Така спим при постоянна и здравословна температура във всеки сезон – фактор номер едно, когато говорим за т.нар. хигиена на съня.

ХИГИЕНА
Да поговорим и за хигиената в леглото. Протекторът удължава живота на вашия матрак в годините на ежедневна експлоатация. И това е съвсем очаквано и очевидно, защото „протектор“ означава нещо, което предпазва друго нещо – в случая предпазва инвестицията във висококачествен матрак; предпазва матрака ви и вас от домашна прах, замърсявания, бактерии; ограничава алергените.

По време на сън тялото ни отделя влага, която се превръща в благоприятна среда за развитието на бактерии и микроорганизми, провокиращи неприятни миризми, а често и алергенни състояния. Използването на протектор не позволява досег между матрака и отделяните през потта ни токсини или мъртвите кожни клетки, които са основният източник на храна за акарите. Протекторът за матрак защитава здравословната хигиенична среда в спалнята и подсилва усещането за комфорт. Можете да избирате между варианти на водоустойчив протектор за матрак, антиалергичен протектор за матрак, антиакарен протектор за матрак и др.

Почистването на матрак може да се окаже скъпа, трудоемка, а и невъзможна задача. Наличието на протектор поддържа вашия матрак чист през цялата година. И няма нужда да мислите за специални препарати или уреди, които да разнасяте насам-натам, за да почистите матрака си – просто сваляте вашия калъф за матрак с ластик, слагате го в пералнята и задачата е изпълнена.

Знаем, че тук спечелихме завинаги онези от вас, чиито домашни любимци имат навика да се промъкват нощем в леглото. Непослушно или силно привързано към стопанина си – няма да задълбаваме сега, само ще кажем, че едно куче оставя след себе си козина и замърсявания, които проникват в матрака необратимо. С протектор за матрак вие и кучето ви ще спите спокойно, без компромиси по отношение на хигиената.

ПОНИЖАВАНЕ НИВАТА НА СТРЕС
Охлаждането по време на сън и хигиената в спалнята, благодарение на качествения протектор за матрак, защитават качеството на съня и предоставят възможност на тялото и мозъка да се възстановят от работата и натрупания през деня стрес. Знаем, че недостигът на сън се свързва с повишени нива на стрес. Когато явлението е с натрупване за продължителен период от време, сме изправени пред хроничен стрес и умора, тревожност, дори депресия.

Достатъчният и качествен сън, особено REM сънят, помага на мозъка да обработи правилно емоционалната информация и дава възможност да се затвърди положително емоционално съдържание. Добрата терморегулация, лесно постижима чрез охлаждащ протектор за матрак, увеличава времето, прекарано в третата най-важна фаза на дълбок сън. В тази фаза тялото ни регенерира тъкани, осъществява се растеж на кости и мускули и се подобрява имунната система.

Velfont представя няколко ексклузивни серии протектори за матрак.

ТЕРМОРЕГУЛИРАЩИ ПРОТЕКТОРИ
С патентованата технология Outlast ограничават температурните колебания по време на сън.

ПРОТЕКТОРИ ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ
Материалите памук и вълна притежават отлични дишащи и хигроскопични свойства. Освен модели с екстра пълнеж от свежи памучни влакна Velfont предлага и дишащ капитониран протектор за матрак с пласт от натурална свежа вълна, който осигурява оптимално комфортна среда за сън както през зимата, така и през лятото.



НЕПРОМОКАЕМИ ПРОТЕКТОРИ

Изработени от 100% органичен памук или 100% вискоза бамбук, са хипердишащи и подпомагат спокойния сън.

ЧАРШАФ ПРОТЕКТОРИИИ
Имат двойно приложение – може да се използват като долен чаршаф и като протектор за матрак.

Моделите охлаждащ протектор за матрак са произведени ексклузивно за Happy Dreams в Испания. В портфолиото на Velfont ще откриете и протектори за възглавници, защото, както ние обичаме да казваме, „възглавницата е матракът на главата“.

Не се колебайте да се обърнете към нас, за да ви помогнем в избора на най-подходящия продукт за вас и вашата спалня.

Коментари

JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 @@IWu8D
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 1'"
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 1????%2527%2522
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 1'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 1*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 LgOvtEjW') OR 283=(SELECT 283 FROM PG_SLEEP(15))--
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 9MHVXEOY' OR 895=(SELECT 895 FROM PG_SLEEP(15))--
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 -1)) OR 129=(SELECT 129 FROM PG_SLEEP(15))--
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 -5) OR 740=(SELECT 740 FROM PG_SLEEP(15))--
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 -5 OR 481=(SELECT 481 FROM PG_SLEEP(15))--
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 1 waitfor delay '0:0:15' --
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 -1); waitfor delay '0:0:15' --
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 -1; waitfor delay '0:0:15' --
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 (select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 1
JYupWMLW JYupWMLW
JYupWMLW JYupWMLW 28.08.2023 1

Остави коментар

Категории за статии

Последни статии

Последни коментари

Блог

Блог

3 неоспорими причини защо вашият матрак иска протектор

3 неоспорими причини защо вашият матрак иска протектор

Необходимостта от протектор за матрак сме свикнали да свързваме с бебета и малки деца у дома. Но всъщност истината е, че протекторът има универсално прилож Необходимостта от протектор за матрак сме свикнали да свързваме с бебета и малки деца у дома. Но всъщност истината е, че протекторът има универсално прилож 2022-04-04T16:29:46+03:00 3 неоспорими причини защо вашият матрак иска протектор

<p><span style="font-size: 12pt;">Необходимостта от протектор за матрак сме свикнали да свързваме с бебета и малки деца у дома. Но всъщност истината е, че протекторът има универсално приложение &ndash; предпазва всеки вид матрак от бактериите и влагата, които тялото ни отделя по време на сън.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Протекторът е онзи практичен аксесоар, който удължава живота на матрака по възможно най-лесния и достъпен начин, докато ни осигурява качествен сън. Освен всичко друго, един памучен протектор за матрак ни носи и несравнимо усещане за мекота и комфорт.<br /><br /><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7471/files/image/6-6246c6e971612.jpg" /></span><br /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Ето трите най-важни и неоспорими причини защо вашият матрак и вие искате протектор. Даваме ви ги ние и... НАСА.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; color: #808080;"><strong><span style="color: #616161;">ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ</span><br /></strong></span><span style="font-size: 12pt;">Знаем колко е важен микроклиматът за постигането на качествен сън. Студено ни е през зимата, потим се през лятото &ndash; представете си, че тези напрягащи и досадни крайности могат да бъдат заменени от функционална &bdquo;златна среда&ldquo;. </span><span style="color: #616161; font-size: 12pt;"><strong>Постоянната и здравословна температура</strong></span><span style="font-size: 12pt;"> е напълно постижима благодарение на протектор за матрак от качествена тъкан.<br /><br /></span><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7471/files/image/7-6246c1c8bcd36.jpg" /><br /><br />Използвайки <span style="color: #616161;"><strong>технологията </strong><strong>Outlast</strong><strong>, разработена от НАСА</strong></span>, в комбинация с естествен памук, силно абсорбиращ и дишащ, испанският бранд <span style="color: #616161;"><a href="https://happydreams.bg/page/velfont-brand"><strong>Velfont</strong></a></span> създава протектори за матрак от &bdquo;интелигентна&ldquo; материя, която реагира активно и изгражда <span style="color: #616161;"><strong>зона на температурен комфорт</strong></span>. Това става чрез специални микрокапсули, които съхраняват излишната топлина, докато температурата на тялото спадне, и я освобождават, когато това е необходимо.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">През топлите сезони терморегулиращият протектор за матрак забавя повишаването на температурата на тялото, намалявайки изпотяването. В студените нощи балансира температурата на тялото, запазвайки топлината. Така спим при постоянна и здравословна температура във всеки сезон &ndash; фактор номер едно, когато говорим за т.нар. <span style="color: #616161;"><strong>хигиена на съня</strong></span>.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; color: #616161;"><strong>ХИГИЕНА<br /></strong></span><span style="font-size: 12pt;">Да поговорим и за хигиената в леглото. Протекторът <span style="color: #616161;"><strong>удължава живота на вашия матрак</strong></span> в годините на ежедневна експлоатация. И това е съвсем очаквано и очевидно, защото &bdquo;протектор&ldquo; означава нещо, което предпазва друго нещо &ndash; в случая предпазва инвестицията във&nbsp;</span><span style="font-size: 12pt;">висококачествен матрак; <strong><span style="color: #616161;">предпазва матрака ви и вас от домашна прах</span>, <span style="color: #616161;">замърсявания, бактерии; ограничава алергените</span></strong><span style="color: #616161;">.<br /></span></span><span style="font-size: 12pt;"><br />По време на сън тялото ни отделя влага, която се превръща в благоприятна среда за развитието на бактерии и микроорганизми, провокиращи неприятни миризми, а често и алергенни състояния. Използването на протектор не позволява досег между матрака и отделяните през потта ни токсини или мъртвите кожни клетки, които са основният източник на храна за акарите. Протекторът за матрак защитава <span style="color: #616161;"><strong>здравословната хигиенична среда</strong></span> в спалнята и подсилва усещането за комфорт. Можете да избирате между варианти на водоустойчив протектор за матрак, антиалергичен протектор за матрак, антиакарен протектор за матрак и др.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Почистването на матрак може да се окаже скъпа, трудоемка, а и невъзможна задача. Наличието на протектор поддържа <span style="color: #616161;"><strong>вашия матрак чист</strong></span> през цялата година. И няма нужда да мислите за специални препарати или уреди, които да разнасяте насам-натам, за да почистите матрака си &ndash; просто сваляте вашия калъф за матрак с ластик, слагате го в пералнята и задачата е изпълнена.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Знаем, че тук спечелихме завинаги онези от вас, чиито <span style="color: #616161;"><strong>домашни любимци имат навика да се промъкват нощем в леглото</strong>.</span> Непослушно или силно привързано към стопанина си &ndash; няма да задълбаваме сега, само ще кажем, че едно куче оставя след себе си козина и замърсявания, които проникват в матрака необратимо. С протектор за матрак вие и кучето ви ще спите спокойно,<span style="color: #616161;"> <strong>без компромиси по отношение на хигиената</strong>.</span></span></p> <p><span style="font-size: 12pt; color: #616161;"><strong>ПОНИЖАВАНЕ НИВАТА НА СТРЕС<br /></strong></span><span style="font-size: 12pt;">Охлаждането по време на сън и хигиената в спалнята, благодарение на качествения протектор за матрак, защитават качеството на съня и предоставят </span><span style="color: #616161;"><strong>възможност на тялото и мозъка да се възстановят</strong></span><span style="font-size: 12pt;"> от работата и натрупания през деня стрес. Знаем, че недостигът на сън се свързва с повишени нива на стрес. Когато явлението е с натрупване за продължителен период от време, сме изправени пред хроничен стрес и умора, тревожност, дори депресия.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Достатъчният и качествен сън, особено REM сънят, помага на мозъка да обработи правилно емоционалната информация и дава възможност да се затвърди <span style="color: #616161;"><strong>положително емоционално съдържание</strong>.</span> Добрата терморегулация, лесно постижима чрез охлаждащ протектор за матрак, увеличава времето, прекарано в третата най-важна фаза на дълбок сън. В тази фаза тялото ни регенерира тъкани, осъществява се растеж на кости и мускули и се <span style="color: #616161;"><strong>подобрява имунната система</strong>.</span></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Velfont представя няколко ексклузивни серии протектори за матрак.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><span style="color: #616161; font-size: 14pt;"><a href="https://happydreams.bg/category/termoregulirashti"><strong><span style="font-size: 12pt;">ТЕРМОРЕГУЛИРАЩИ ПРОТЕКТОРИ</span></strong></a><br /></span>С патентованата технология Outlast ограничават температурните колебания по време на сън.<br /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7471/files/image/8-6246c3bdc8e17.jpg" /><br /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://happydreams.bg/category/estestveni-materiali"><strong>ПРОТЕКТОРИ ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ <br /></strong></a>Материалите памук и вълна притежават отлични дишащи и хигроскопични свойства. Освен модели с екстра пълнеж от свежи памучни влакна Velfont предлага и дишащ капитониран протектор за матрак с пласт от натурална свежа вълна, който осигурява оптимално комфортна среда за сън както през зимата, така и през лятото.<br /><br /></span><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://happydreams.bg/category/nepromokaemi"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7471/files/image/3-6246be4cc21c1.jpg" /><br /><br />НЕПРОМОКАЕМИ ПРОТЕКТОРИ</strong></a><br />Изработени от 100% органичен памук или 100% вискоза бамбук, са хипердишащи и подпомагат спокойния сън.<br /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7471/files/image/10-6246c4df5f7f1.jpg" /><br /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://happydreams.bg/category/charshaf-protektori"><strong>ЧАРШАФ ПРОТЕКТОРИИИ</strong><br /></a>Имат двойно приложение &ndash; може да се използват като долен чаршаф и като протектор за матрак.<br /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7471/files/image/11-6246c590cc398.jpg" /><br /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Моделите охлаждащ протектор за матрак са произведени ексклузивно за Happy Dreams в Испания. В портфолиото на <a href="https://happydreams.bg/page/velfont-brand"><strong>Velfont</strong></a> ще откриете и <strong><a href="https://happydreams.bg/selection/protektori-za-vuzglavnica">протектори за възглавници</a></strong><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://happydreams.bg/selection/protektori-za-vuzglavnica"></a></strong></span>, защото, както ние обичаме да казваме, &bdquo;възглавницата е матракът на главата&ldquo;.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Не се колебайте да се обърнете към нас, за да ви помогнем в избора на най-подходящия продукт за вас и вашата спалня.</span></p>

, , , , , ,

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:28:37+03:00
@@IWu8D

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:28:36+03:00
1'"

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:28:36+03:00
1????%2527%2522

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:28:35+03:00
1'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:28:24+03:00
1*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:28:01+03:00
LgOvtEjW') OR 283=(SELECT 283 FROM PG_SLEEP(15))--

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:27:50+03:00
9MHVXEOY' OR 895=(SELECT 895 FROM PG_SLEEP(15))--

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:27:39+03:00
-1)) OR 129=(SELECT 129 FROM PG_SLEEP(15))--

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:27:27+03:00
-5) OR 740=(SELECT 740 FROM PG_SLEEP(15))--

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:27:17+03:00
-5 OR 481=(SELECT 481 FROM PG_SLEEP(15))--

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:26:54+03:00
1 waitfor delay '0:0:15' --

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:26:44+03:00
-1); waitfor delay '0:0:15' --

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:26:32+03:00
-1; waitfor delay '0:0:15' --

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:26:21+03:00
(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:26:09+03:00
0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:25:22+03:00
1

JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW JYupWMLW

2023-08-28T20:21:49+03:00
1
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки